Stačilo 10 hodin a jsme z Prahy v Pekingu – čeká nás jen útrpná 10 hodinová mezera mezi dalším spojem do „Čang čou“.
Čas jsme si ukrátili zavařovací sklenicí, vařicí vodou v termosce (voda se dá načerpat cca 91 stupňová přímo na letišti) a pár gramy zbytku Stříbrných jehliček z Keni z Meetea předplatného. 🙂 Stříbrné jehličky jsou skvělý bílý čaj, ale tenhle keňský má rozhodně něco sebe:) A ano je smutné, že v Číně pijeme čaj z Keni, ale ještě jsme se nedostali k dobrému zdrojí listí.
Čajomilců z místních domorodců jsme na letišti moc nepotkali, ale to pravé šílenství začne až zítra na TeaMarketu!
Btw. díky tipu od Tomáše Procházky na mém hlavním blogu nebyl problém překonat „Velkou čínskou zeď“, která brání přístupu z Číny na většinu západních stránek typu Facebook, Twitter a Google. Jen je tu slabší internet, tak fotografie budu doplňovat postupně v dávkách…